Вдова українського журналіста Георгія Ґонґадзе, Мирослава Ґонґадзе отримала листа з подарунком від волинських Дружин Небесного Легіону.

Читайте також: В Україні вручатимуть премію Георгія Ґонґадзе

"Отримала лист, щиро дякую. Розчулена", – написала вона на своїй сторінці у Facebook.

Подаємо текст листа без змін:

"Шановна Мирославо!

Прийміть цей скромний подарунок від щирого серця від нас, Дружин Небесного Легіону, у котрих російська війна на Сході нашої країни відібрала найдорожче – коханих чоловіків. Нам як нікому зрозумілий біль вашої втрати і з чим ви зіштовхнулись, переживаючи нелегкі часи і поневіряння. Ви – мов та птаха Фенікс, що відродились з попелу, відчувши впевненість у своїх силах та повагу серед суспільства! Цим символічним жестом ми хочемо виразити наше захоплення вашою силою волі, бо не одну вдову ви надихаєте і показуєте гідний приклад як потрібно жити, діяти і творити далі, ставлячи на ноги дітей, крокувати вперед, незалежно від того як тяжко на душі.

Цим символічним жестом ми прагнемо також духовно підтримати і вас – тож нехай цей дарунок буде гарною нагодою для радості і вашої чудової посмішки, та, сподіваємось, стане окрасою серед ваших вишуканих речей і джерелом натхнення з рідного краю. Цю сукню вишила на наше замовлення дружина полеглого бійця Ірина Смірнова під час арт-терапевтичної реабілітації вдів і матерів Небесних Воїнів, у рамках волонтерського проекту "Нить продов-ження життя".

Залишайтеся і надалі такою щирою патріоткою і професіоналом своєї справи, але передусім ЖІНКОЮ, що зігріває зранені серця, та дає поштовх знаходити внутрішні ресурси, щоби рухатися вперед.

Зичимо вам якомога більше приводів для радості, нових звершень та лише приємних викликів долі, великих проектів, захоплюючих подорожей, цікавих знайомств, невичерпної енергії і Божої опіки у всіх ваших добрих справах!

І принагідно – сердечно запрошуємо вас відвідати Волинь. Було б чудово зустрітись з вами у Луцьку: будь-коли і у будь-який час, організувавши мотиваційну лекцію-зустріч, в рамках психологічної реабілітації для родин Небесного Легіону, що організовує волонтерський рух "Меценати для солдата"!

З Великою повагою і любов'ю, волинські дружини полеглих і померлих захисників Вітчизни".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook