У мережі стримано, але з обуренням поставились до агресивних,  антидержавницьких та грубих реакцій прихильників Петра Порошенка у зв'язку з суттєвим програшем Володимиру Зеленському у першому турі.

Читайте також: Розстріли, втрата 8 областей, Порошенко – титан: "порохоботи" в істериці закликають братись за зброю

Однією з найбільш скандальних публікацій відзначився журналіст-"порохобот" Айдер Муждабаєв. Він закликав співгромадян до збройних конфліктів і пригрозив втратою кількох областей України.

Читайте також: Зеленський піде на дебати із Порошенком

"Ех, Айдер, Айдер... У кого ж ти стріляти зібрався? В 80% українців? Цікаво, на що піде Порошенко, щоб забетонувати себе в кріслі? Думаю, що озвучені думки про 5-6 областей – це те, що Путін чекав від Пороха за минулі 5 років", – пише активістка і блогер Ліза Богуцька.

"Думайте. Ось вам голос людини, яка виступала чи не на всіх зустрічах Петра Порошенка з виборцями. Я шокована, друзі... Особливо про втрату ще 6-8 ОБЛАСТЕЙ (WTF?!!!!) Думайте, бо так думають на Банковій", – зазначає журналістка Тетяна Висоцька.

"Найсмішніше, що всі ці колективні муждабаєви, які закликають розстріляти половину своїх співгромадян – за неправильне голосування на "демократичних" виборів – роблять це навіть не в силу націоналістичного божевілля.

Вони просто знають, що в разі поразки Порошенка їх знімуть з бюджетного забезпечення, держава припинить фінансувати їх, нікому не потрібних, телеканали, сайти і блоги, які розпалюють ненависть – а за це саме розпалювання, можливо, доведеться відповісти перед законом.

Страх і жадібність – ось що рухає зараз істеричними метаннями цієї публіки, яка абсолютно щиро сподівається на повторення 1973 або 1993 року", – пише журналіст Андрій Манчук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook