На кільці біля «Променя» водії їхатимуть по-новому, а на перехресті проспекту Відродження (м. Луцьк) та вулиці Максима Кривоноса (с. Липини) встановлять світлофор.

Читайте також: У Луцьку відремонтують один з найбільших мостів

Про це стало відомо під час засідання робочої групи з питань організації дорожнього руху, яку провів секретар міської ради Юрій Безпятко, інформує Відділ інформаційної роботи міської ради.

На кільцевій розв’язці поблизу розважального центру «Промінь» вже невдовзі водії їхатимуть по-новому. Там буде нова розмітка, менша затримка транспортних засобів та зросте швидкість проїзду кільця.

Окрім того, члени робочої групи вирішили тимчасово змінити рух транспорту на перехресті вулиці Максима Кривоноса (с. Липини) та проспект Відродження (м. Луцьк).

Тепер, щоб уникнути заторів в ранковий час, там зроблять поворот праворуч при виїзді з вулиці Кривоноса. Ті ж водії, котрим треба їхати ліворуч, спочатку поїдуть на кільце для розвороту. Ця дія тимчасова, допоки на умовах співфінансування з бюджетів Луцької та Підгайцівської громад, не облаштують на перехресті світлофорний об’єкт. Над його спорудженням вже працюють спеціалісти, розробляючи проектно-кошторисну документацію.

Також члени робочої групи вирішили рекомендувати виконавчому комітету міської ради заборонити нічну стоянку автомобілів (з 23.00 до 5.00) на магістральних вулицях міста. Адже в цей час на дорогах працює комунальна прибиральна техніка.

Читайте також: На Богдана Хмельницького у Луцьку – ускладнений рух через ремонт дороги

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook