На Луцькому підприємстві електротранспорту стався трагічний випадок. Учора, ввечері 5 серпня, працівник вирішив відремонтувати колесо, яке вийшло з ладу, на одному з тролейбусів. Однак, щоб зробити це швидше – спробував не дотримуватися технології і бортувати його просто на транспортному засобі.

Читайте також: Егоїстичне привертання уваги до автовокзалу: луцьку АС №1 не закривають

Відкрутивши кілька болтів, через прогнилий з середини корд, трапився вибух колеса у результаті якого автослюсар отримав політравму. Співробітника віднесло аж на 7 метрів від місця події. 61-річний чоловік був доставлений до лікарні, а вже через годину близько 23:45 потерпілий помер.

Читайте також: Скандал у луцькому тролейбусі: через телефон з ладу вийде "рогатий"

Додамо, що на ЛПЕ кожні 3 місяці має проходити інструктаж з техніки безпеки. Наразі невідомо чи чоловік проходив його, але у документах підприємства відзначено, що востаннє інструктаж з техніки безпеки відбувся у суботу 4 серпня.

Хоча не виключено, що даний запис був зроблений вже після смерті співробітника, аби уникнути відповідальності.

Відзначимо, що за інструкцією перед проведенням будь якого ремонту із колеса співробітник мав випустити з нього повітря. Наразі у загибелі працівника розбираються правоохоронці та працівники прокуратури.

Віталій Іщук

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter