У поїзді Укрзалізниці побили і намагалися зґвалтувати пасажирку, яка їхала в купе зі своїм маленьким сином. Жінці вдалося вирватися і втекти з дитиною, після чого постраждала була госпіталізована, і лікарі діагностували у неї перелом щелепи.

Читайте також: Наркотики, побиття і збочення: спливла дика правда про відомого пастора церкви "Відродження"

Інцидент в поїзді сполученням Маріуполь – Київ стався вночі 1 серпня, розповіла сама потерпіла Анастасія Лугова в Facebook.

Також жінка записала відео і показала сліди від побоїв.

Поліція затримала зловмисника сьогодні вранці.

"В купе я була з сином. Прокинулася від ударів по голові. Невідомий пробрався до нашого купе, вдягнений був лише в труси, заблокував двері та почав бити. Притиснув до ліжка. Тримав за горло і бив багато разів. Я кричала, прокинувся син. Син почав кричати і просити "Не бити маму", на що невідомий розвернувся і хотів вдарити сина. Я затримала удар, пообіцявши, що зроблю все що завгодно, аби він не бив сина", – написала Лугова.

Читайте також: 14-річний хлопчик у Рівному зґвалтував у під'їзді малолітню дівчинку та розповсюдив відео

Далі жінка розповіла, що вмовила зловмисника перейти в його купе – мовляв, щоб не на очах у дитини. Коли вони перейшли, чоловік заблокував двері на замок і знову почав приставати. У цей момент заплакав син Анастасії.

"Ось він шанс на порятунок" – подумала я, і запропонувала вийти і піти заспокоїти сина під приводом, що дитина може розбудити усіх. Чоловік мене відпустив, але сказав, щоб я повернулась, інакше він мене знайде і буде гірше. Вийшовши з купе, я забігла до сина і ми босоніж побігли до провідниці. Та спала і не розуміла, що робиться. Чоловік голий по вагону біг в нашому напрямку. Зрозумівши, що тут захисту не знайду, ми побігли до іншого вагону, де я почала кричати і стукати у всі двері. Найгірше те, що ніхто не зреагував. Але про це потім. Ми знайшли захист у провідниці цього вагону", – йдеться в повідомленні.

Постраждала з дитиною доїхали до Києва. Зловмисника в цей час тримали в поїзді і не давали втекти – той хотів натиснути стоп–кран і вибити скло. О 7:11 на станції "Київ–Пасажирський" рейс вже чекав наряд поліції, яких викликав чоловік Анастасії. Там же неадеквата й затримали.

Читайте також: У Пущі-Водиці чоловік жорстоко зґвалтував дівчину друга

Також Лугова показала фото, як вона виглядала перед нападом.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook