На Прикарпатті чоловік позбавив життя свою дружину через те, що вона під час сварки назва його "москалем" і захищала народного депутата Надію Савченко.

Читайте також: На Волині чоловік переховується від поліції (Фото)

У суді чоловік пояснив, що того дня збирався їхати в  Долину, купити зерно для домашньої худоби. Але пішов сніг, і подружжя сіло пити чай на кухні. По радіо йшла передача про Надію Савченко, через неї й спалахнула сварка, − про це пише видання "Курс".

Читайте також: Українка 13 років переховувалася від суду за кордоном

Чоловік сказав, що Савченко не викликає в нього довіри. У відповідь жінка звинуватила його у відсутності патріотизму та назвала "москалем", нагадавши, що його мати є росіянкою за національністю. Під час сварки жінка плюнула чоловікові в обличчя. Той її вдарив, схопив мотузку і почав душити. Коли зрозумів, що жінка не дихає, виніс її тіло в окрему кімнату та накрив килимком. Після цього відключив телефон убитої, − йдеться у повідомленні видання.

Читайте також: У Луцьку поблизу бару торгували наркотиками

Про зникнення потерпілої поліції повідомила сусідка. До будинку навідалися правоохоронці і вбивця показав їм труп. Суд визнав чоловіка винним у вбивстві і засудив його до семи років позбавлення волі.