Відправляючи дитину до першого класу, усі турботливі батьки намагаються якомога краще підготувати школяра до навчання. Дуже часто на пошуки якісного шкільного приладдя вони не шкодують ні часу ані коштів, аби тільки дитина залишилася задоволеною. Важливим атрибутом серед аксесуарів які необхідні кожному першокласнику є шкільний рюкзак. Він є невіддільною частиною в переліку обов’язкових предметів, які знадобляться в процесі навчання. Великий вибір шкільних рюкзаків на будь-який смак можна знайти тут samsonite.ua. На сайті компанії Самсоніт представлений широкий асортимент рюкзаків як для хлопчиків так і для дівчаток.

Сьогодні ми поговоримо про специфіку підбору шкільного рюкзака. Нумо розберімось, яким основним критеріям повинен відповідати якісний рюкзак.

Виріб з ортопедичною спинкою – запорука здорової постави вашої дитини!

Купуючи шкільне приладдя для своєї дитини далеко не всі батьки думають про те, що неправильно підібраний рюкзак може нашкодити здоров'ю.  Деякі з них роблять вибір на користь красивого та яскравого аксесуара, який сподобався малюку. Але такий підхід є помилковим! Незручний рюкзак може негативно вплинути на формування м’язового каркаса вашої дитини. Саме тому лікарі рекомендують купувати вироби з ортопедичною спинкою. Такий рюкзак не лише забезпечить максимальний комфорт, але і допоможе зберегти охайний вигляд зошитів та підручників.

Купуючи рюкзак обирайте виріб з ортопедичною спинкою та жорстким каркасом. Обов’язково перевірте дно. Воно повинне бути плоским та добре тримати форму.

Інші важливі критерії вибору, які слід врахувати купуючи шкільний рюкзак

При виборі рюкзака обов’язково врахуйте такі важливі моменти:

– Зверніть увагу на розмір. При можливості краще всього приміряти рюкзак на дитину перш ніж його купувати. Він повинен бути зручним та не сковувати рухів. Якщо ці умови виконуються – рюкзак підходить для вашої дитини.

– Обов’язково врахуйте вагу рюкзака. Вона не повинна бути більшою одного кілограма (за умови якщо рюкзак пустий).

– Велике значення має якість виробу. Рюкзак повинен бути виготовлений з якісної міцної тканини. Бажано щоб це була водонепроникна тканина. З виробу не повинні стирчати шви. Вони мають бути міцними та охайними. На рюкзаку обов’язково повинні бути присутні світловідбивні елементи.