Безпомічний 71-річний іноземець після ДТП три доби провів у кущах. Інцидент трапився вчора, 15 серпня, близько 18-ої години на автомобільній дорозі Київ-Ковель-Ягодин. Повідомляє патрульна поліція Рівненської області.

Читайте також: На Волині мотоцикл протаранив паркан, є постраждалі

Його автівка злетіла з траси в кущі і врізалася у дерево. Три дні цього ніхто не помічав. Сам чоловік був травмований, мобільний у тій зоні, вочевидь, не працював. Старший чоловік, фактично, тихо умирав у викинутому на узбіччі авто.

"Вчора близько 18-ої години, патрулюючи на автомобільній дорозі Київ-Ковель-Ягодин, у Рокитнівському районі, патрульні помітили в кюветі транспортний засіб Toyota. В салоні автомобіля перебував постраждалий водій", – повідомляє поліція.

Патрульні надали першу домедичну допомогу та викликали швидку.

"71-річний іноземець повідомив інспекторам, що заснув під час руху та не впорався з керуванням. У транспортному засобі чоловік перебував кілька днів, через травму не відразу зміг вийти з авто, а мобільна мережа була відсутня", – резюмували у поліції.

Читайте також: Потрійне зіткнення: у жахливій аварії постраждало 7 осіб (фото)

Патрульні забезпечили охорону місця події та викликали слідчо-оперативну групу. Чоловіка госпіталізували для подальшого огляду до медичного закладу.

Також, охоронцям порядку вдалося встановити дані родичів керманича та повідомити про подію.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook