Смерть на пляжі. У курортній Кирилівці на водному атракціоні загинув 22-річний хлопець. Трагедія сталась опівдні, коли біля моря були тисячі людей. Як кажуть самовидці, загиблий обслуговував морські атракціони. І саме готував один із них до виходу на воду, коли його вдарило струмом.

Читайте також: Рятували цілим світом: в Єгипті помер відомий українець (фото)

Про те, чи можна було запобігти трагедії та чи застраховані від схожих випадків туристи, про це це пише ТСН.

Все трапилося на пляжі. Хлопець, який запрошував на морські розваги, перед виходом на воду вирішив підкачати гумовий атракціон – компресором, розповідають курортники. Аж раптом почав битися в судомах. 

«Він з мокрими руками поліз в розетку, щось включав, якийсь насос, його і вбило ось так одразу . Я думав у нього епілепсія, а мене струмом ударило. Хлопець побачив теж, побіг, вимкнув з розетки. А він взагалі накачував гірку, банан», – розповідають очевидці.

До приїзду «швидкої» відпочивальники намагались допомогти хлопцю самотужки, але марно. 

Цей пляж – орендований, зазначають місцеві посадовці. Але дозволів на роботу розважальної зони з двома гірками, бананом та таблеткою, запевняють – не давали. Як і на підключення до електромережі.

Нині на довжелезному узбережжі в Кирилівці – жодного водного атракціону. Не чути й зазивал, які зазвичай від ранку запрошують відпочивальників розважитись. Поховалися усі.

Одразу після трагедії водяні гірки демонтували, з басейнів поспускали воду, обладнання вивезли. Зараз правоохоронці проводять тут слідчі дії – вони намагаються знайти сліди самовільно прокладеного кабелю, який забезпечував живлення компресорів.

Читайте також: Назвали причину смерті уродженця Волині в Таїланді

Але чи знайдуть слідчі докази – питання. Бо ще до правоохоронців на місці трагедії встигли побувати власники атракціонів.

«Коли хлопчика цього відкачували, приїхала машина крута, вискочив якийсь з борідкою – схопив все це (проводку - Ред.) і в машину сховали все», – розповідають самовидці.

Проте правоохоронці присягають – тих, хто завідував розважальною зоною, неодмінно знайдуть. Нині вони спілкуються з орендарями, які відповідають за цей пляж.

Тепер на узбережжі вже вкотре обіцяють перевірити усі атракціони. Бо кажуть – це щастя, що до оголених дротів у піску не доторкнулись діти. Тим часом поліція шукає родичів 22-річного загиблого. Хлопець не місцевий, у Кирилівку приїхав на літо - підзаробити.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook