У кількох співробітників Рівненської філії Суспільного виявили зараження коронавірусом, через що всі працівники з вівторка, 12 травня, переходять на віддалений режим роботи.

Читайте також: Ажіотаж у салонах краси та кава на літніх майданчиках: як живе Луцьк після пом'якшення карантину (відео)

Про це йдеться в оприлюдненій на сайті телеканалу заяві.

"Основне завдання нашої команди зараз − не розширювати коло контактних осіб та зберегти здоров'я працівників мовника. Самоізоляція для нас вимушений відповідальний крок. Попри всі введені в філії заходи, ніхто не захищений на 100%. Всі ми зараз підтримуємо наших колег, які працювали якісно і дотримувалися всіх вимог. Бажаємо якнайшвидшого одужання!" − сказала менеджер Рівненського філіалу Суспільного Людмила Хома.

У приміщеннях UA:РІВНЕ була проведена дезінфекція, всі колеги, які контактували з інфікованими, перебувають в самоізоляції. Зазначається, що команда Суспільного мовника Рівненщини продовжить працювати дистанційно, щоб забезпечувати жителів області важливою і своєчасною інформацією.

Читайте також: "Ви мене звідси не виженете": Усик зробив скандальну заяву про Україну

"Незважаючи на надзвичайну ситуацію та зміну режиму роботи філії, аудиторія UA:РІВНЕ і надалі буде отримувати оперативну інформацію на платформах мовника. Команда буде працювати дистанційно. Найважливіше − відображати рухомий рядок в телеефірі. За всіма подіями регіону уважно стежить діджитал−команда філії, яка завжди тримає жителів в курсі справ через сторінки соцмереж і сайт UA:РІВНЕ", − зазначив продюсер Рівненської філії Суспільного Михайло Чубай.

Зазначається, що телеканал транслюватиме контент міжрегіональної платформи, а місцеві новини будуть передаватися рухомим рядком.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook