Влада України розглядає можливість введення більш жорстких карантинних заходів і веде переговори з медіагрупою про трансляцію пасхальних богослужінь.

Читайте також: На Великдень додому приїде ще 200 тисяч українців: прикордонники розповіли деталі

Про це йдеться в повідомленні пресслужби Президента за підсумками щоденного селекторної наради під головуванням Володимира Зеленського по боротьбі з поширенням коронавірусу, передають Українські Новини.

"На нараді було розглянуто можливість впровадження додаткових, більш жорстких карантинних заходів. Зокрема йшлося про режим "всі в масках" з 6 по 24 квітня та обмеження кількості людей при перебуванні на вулиці. Адже саме на великодні свята очікується пік захворюваності коронавірусом. Для запобігання цього влада провела переговори з усіма телевізійними групами з трансляції пасхальних богослужінь. Поки тільки три телеканали не дали відповіді щодо таких показів, але переговори з ними тривають", – сказано в ньому.

Читайте також: "Великдень вдома": Зеленський розповів про новий великий проєкт

Нагадаємо, Уряд країни прийняв важливе рішення та продовжив дію карантину з 3 квітня до 24 квітня та ввів в Україні надзвичайну ситуацію.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook