Батьки та персонал Озерівської загальноосвітньої школи окупували Ківерцівську раду з єдиною вимогою – усунути з посади директора Світлану Степанюк.

Читайте також: Два шестикласники з Волині допомогли затримати злочинця

Про це йдеться у відео-сюжеті ТРК Аверс.

Понад півсотні людей, серед яких батьки школярів, вчителі та технічний персонал, блокували будівлю Ківерцівської районної ради, люди вже більше року намагаються добитись справедливості під кабінетом заступника голови районної ради Тамари Чигрин, люди стоять вже з 9 ранку, адже саме цього дня мало відбутися пленарне засідання, на якому повинні були зняти з посади директора Озерівської загальноосвітньої школи Світлану Степанюк.

Батьки стверджують – Світлана Степанюк конфліктувала зі всіма, розпочинаючи від дітей молодших класів, закінчуючи власними підопічними.

Зокрема, вчителі кажуть – прийти та образити педагога перед дітьми, обізвати та принизити дитину для директора звична справа.

"Кожного року дві-три дитини йде, але кричущий факт, що дуже багато вчителів розраховувалось із-за морального тиску. В нас навіть доходило до таких випадків, що директор викликала на загальношкільну лінійку і ображала їх, принижувала при всіх. Тобто могла посеред уроку зайти і казати шо не таку ти оцінку поставила, яку дитина заслуговує", − стверджує мати школяра.

"Переслідування, цькування, залякування, не тільки педагогічних працівників, а й всіх дітей, які попали в немилість, а в немилість попадали майже всі", − розповідають батьки.

В якості протесту, дітей не пускають до школи вже 4 дні, зі 136 учнів школу відвідує близько десятка, розповідають – зупинятись не збираються, при потребі, заблокують і дороги біля села, бо ж Світлана Степанюк про звільнення навіть не задумується, а влада її покриває.

Читайте також: У Любешові нахабно наживаються на школярах: журналіст викрив схему


Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter