У Ковелі на меморіалі Слави, неподалік Вічного вогню, уже не перший тиждень живе безхатько. Про це повідомив депутат міської ради Володимир Косцьов’ят на засіданні виконавчого комітету Ковельради. Пише Про Ковель.

Читайте також: Лучанка прихистила у себе самотнього дідуся, який жив біля вокзалу (відео)

Народний обранець з відповідним зверненням звернувся до керівництва міста, правоохоронних органів та медичних служб надати людині допомогу. За словами депутата, чоловікові, яких ночує просто неба під кущем, трохи більше 40 років, документів той наразі не має, бо, начебто, віддав їх черговому в будинку Рад.

"У районі Вічного вогню вже більше місяця живе і ночує під кущами безхатько. Вік його більше 40 років. Документи свої надавав на прохідній міської ради більше двох тижнів. Прошу відповідні служби, правоохоронні органи, медичні органи надати відповідну допомогу безхатьку, вказати про недопустимість дій, які порушують права людей і припинити порушення прав", – наполягав Володимир Косцьов’ят.

Володимир Кирилович побоюється, що з настанням холодів безхатько так не виживе. Він просить повернути людині документи і знайти тимчасове місце проживання до з’ясування всіх обставин у даній справі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook