Житель Ківерцівського району організував у гаражі склад підроблених алкогольних напоїв, які він реалізовував на території Волинської області. Про це повідомила пресслужба ГУ ДФС у Волинській області.

Читайте також: У Луцьку орудують кишенькові злодії (відео)

Податковою міліцією Волині, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою громадянина Ківерцівського району, який здійснював незаконне зберігання та реалізацію алкогольного фальсифікату.

Слідчі встановили, що житель одного з сіл Ківерцівського району у гаражних приміщеннях організував зберігання незаконно виготовленого алкоголю, маркованого "акцизками" з ознаками підробки. Слідством встановлено, що "бізнесмен" реалізовував фальсифіковані алкогольні напої на території області, маючи перевірену клієнтську базу. 

Читайте також: П'яний волинянин намагався дати поліцейським 10 тисяч хабара

За результатами досудового розслідування волинянину оголосили підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених  ч.1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів)  та ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, держаних цінних паперів, білетів, державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів). 

Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровано до суду. Невдовзі волинянин постане перед судом, який і визначить йому міру покарання.  

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook