10 січня працівники пожежно-рятувальних підрозділів Волинської області ліквідували 4 пожежі, що трапилися у місті Володимирі-Волинському, Старовижівському та Любомльському районах. Про це рятувальники інформують на своєму сайті.

Читайте також: На Волині горів лісгосп (фото, відео)

10 січня о 22:44 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Римачі Любомльського району. О 23:38 силами рятувальників 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини та 24-го Державного пожежно-рятувального поста пожежа ліквідована. Завдяки оперативному реагування підрозділів ДСНС вдалося врятувати будівлю від знищення вогнем – пожежею знищену покрівлю та перекриття на незначній площі. Імовірно, вогонь спалахнув внаслідок порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

Зокрема, об 11:43 працівники 7-ої Державної пожежно-рятувальної частини ліквідували загорання у моторному відсіку легкового автомобіля, що, імовірно, трапилося через коротке замикання електромережі.

Читайте також: Деталі розлетілись на десятки метрів: біля Луцька вибухнув автомобіль (фото, відео)

У Старовижівському районі рятувальники ліквідували 2 пожежі у житловому секторі. Рятувальники 16-ої Державної пожежно-рятувальної частини та працівники місцевих пожежних команд сіл Глухи та Дубечне ліквідували пожежу у селі Глухи в дерев’яній господарській споруді, наповненій сіном. Імовірно, до пожежі призвело необережне поводження з вогнем невстановлених осіб. У селі Смідин рятувальники разом з працівниками МПО приборкали пожежу в приватній дерев’яній бані, що, за попередніми даними, спричинена недоліками конструкцій та порушенням правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook