Стартували ремонтні роботи ще на одній ділянці автошляху М-19 Доманове (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест) в межах Волинської області. Йдеться про 8-кілометровий відтинок Мислина – Ковель, де відучора працює дорожня техніка. Про це інформує служба автомобільних доріг Волині.

Читайте також: Повідомили, які дороги на Волині відремонтують цього року

Наразі проводяться роботи з фрезерування старого дорожнього покриття, видалення порослі, зрізання завищених узбіч. Розпочали неподалік 64-го кілометра і рухаються у напрямку Ковеля.

Підрядник – ТзОВ "Автомагістраль-Південь".

Проводяться ремонтні роботи і в напрямку села Секунь, там працює ТОВ "ПБС".

Водночас дорожники працюють на окремих ділянках за маршрутом Ковель – Переспа (ТОВ "ПБС", ТзОВ "Автомагістраль-Південь", ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс").

Загалом на сьогодні ремонтом охоплено вже майже 40 км автодороги М-19 на території Волині.

Читайте також: Повідомили скільки та які дороги на Волині відремонтують цьогоріч (список)

У рамках програми "Велике будівництво" продовжать цьогоріч відновлювати цей міжнародний автошлях і в інших областях, якими він пролягає – Рівненській, Тернопільській та Чернівецькій.

Не забувайте про обачність на ділянках проведення ремонтних робіт, а також будьте готові трохи затриматись в дорозі, адже рух транспорту на відрізку Секунь – Колодяжне тимчасово обмежується і здійснюється в реверсному режимі однією зі смуг руху.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook