У селі Коцюри Любомльського району далекобійники перекрили трасу в напрямку Ягодина. Про це повідомляє районна газета "Нашого життя" у Facebook.

Читайте також: На "Ягодині" знову черги з восьми сотень вантажівок

Водіям увірвався терпець. Вони чекають перетину кордону вже чотири доби. Черга вантажівок у понеділок простягнулася від кордону аж до поліцейського поста у Любомлі. Водії стоять у черзі без жодних зручностей, немає де навіть купити питної води.

"Представники митниці говорять, що можуть пропускають по 600 вантажівок за добу. Ми по електронних реєстрах бачимо, що такої кількості машин вони не пропускають. В той же час нам повідомили, що польська сторона може приймати до 250 вантажівок. Вже більше двох годин ми вимагаємо зустрічі з представниками митниці, проте нас поки ігнорують", – коментують ситуацію далекобійники.

Читайте також: На кордоні з Польщею утворилася масштабна черга

До мітингарів приїхали поспілкуватися голова Любомльської райдержадміністрації Олександр Устименко із заступником Олександром Герасимчуком.

Близько 16:30 до далекобійників приїхав т.в.о. начальника Ягодинської митниці Сергій Ткачук. В цей час відбувається спілкування з водіями.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook