У загальноосвітній школі №1 міста Володимира-Волинського урочисто відкрили сучасний спортивний майданчик. Відкриття відбулося 2 вересня, в День знань, – повідомляє сайт Володимир-Волинської міської ради.

Читайте також: У Луцькій школі №22 зустріли свято Першого дзвоника

Спортивної інфраструктури у Володимирі-Волинському стало більше – нове місце для гри у міні-футбол, волейбол та баскетбол протестували учні 1-ої школи. У навчальному закладі відкрили спортивний майданчик, який має спеціальне поліуретанове покриття, безпечне для ігор. Проект реалізувався спільними зусиллями Володимир-Волинської міської ради та народного депутата України Ігоря Гузя, який сприяв виділенню коштів з держбюджету.

 

 

Таке ігрове поле не пропускає вологи, виключаючи гниття підстави і подальшого руйнування. Покриття не піддається впливу ультрафіолетових променів, не вигорає і не вицвітає навіть через тривалий час. З точки зору рівня безпеки, поліуретан має дуже низький показник травматизму.

Діти отримали умови для того, аби корисно та цікаво проводити вільний час. Ініціатори реалізації проекту сподіваються, що такий подарунок до Дня знань надихне учнів на хорошу гру і на народження нових спортивних талантів.

На урочистості з нагоди нового навчального року до місцевих школярів прибули міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк та директор Асоціації органів місцевого самоврядування Прибужжя Валентина Степюк. Саме їм випала почесна місія – перерізати стрічку на відкритті нового майданчика.

Варто зазначити, що роботи фінансувалися коштом міського та державного бюджетів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook