На виборчій дільниці № 070858 села Нова Вижва голосування розпочалося раніше встановленого часу.

Читайте також: Волинський сільський голова-мільйонер купує голоси виборців за 1000 гривень (відео)

Про це повідомля прес-служба УКРОПу.

За словами спостерігачів від УКРОПу, ще до початку роботи комісії в урні для голосування уже знаходилося декілька бюлетенів. Контрольні листи в урну вкинули лише після перших бюлетенів, порушуючи законодавство України.

Читайте також: Мешканці навколишніх сіл Луцька потрапили у "транспортну пастку" через неконструктивну поведінку сільського голови

"Упродовж усієї передвиборної кампанії ми, кандидати від УКРОПу, наголошували на важливості мирного та законого виборчого процесу. Тому навіть після порушень вирішили не створювати конфліктну ситуацію, а пояснили голові виборчої комісії правомірність присутності спостерігачів на виборах. Зараз вибори проходять без конфліктів", – додав кандидат в депутати Старовижівської ОТГ Олексій Гуз.

Наразі дільниця працює у штатному режимі.

Нагадаємо, що сьогодні відбуваються вибори в Старовижівській об’єднаній територіальній громаді. До неї увійшли селище Стара Вижівка, села Брідки, Мельники, Галина Воля, Нова Вижва, Рудка, Хотивель, Поліське, Брунетівка, Чевель, Седлище, Борзова, Черемшанка. Загальна кількість виборців – 8 тис. 339 виборців.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter