Оприлюднили список інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що подані на фінансування коштом Державного фонду регіонального розвитку у 2021 році.

Читайте також: Погуляйко вручив волинській лікарні ШВЛ-апарат олігарха Ахметова

Про це йдеться на сайті Міністерства регіонального розвитку. Про це пише Район.Шацьк.

Є декілька проєктів, які хочуть впровадити на території Шацького району за кошт ДФРР.

Шацька районна адміністрація запропонувала у Шацьку створити футбольно-легкоатлетичний комплекс з реабілітаційно-оздоровчим напрямом на базі стадіону. Проєкт передбачає реконструкцію селищного стадіону, будівництво футбольного поля зі штучним покриттям, будівництво тренажерного залу та реабілітаційно-оздоровчого комплексу для спортсменів. Реалізовувати проєкт планують три роки.

Волинська обласна рада хоче зробити реконструкцію лікувального корпусу з розширенням Волинського обласного санаторію "Лісова пісня" в селі Гаївка з добудовою басейну, спортивного залу з перехідною галереєю. Станом на сьогодні за власні кошти санаторію вже виконана цегляна кладка сторін стін басейну, спортивного залу та перехідної галереї, перекриття приміщень, зробили дах басейну, залу та галереї, а також влаштували підлогу галереї, внутрішню штукатурку та фарбування стін галереї та встановили вікна.

До слова, також в Міністерстві регіонального розвитку зареєстрували проєктну заявку на Капремонт спальних корпусів філії "Світанок" Волинського обласного санаторію "Лісова пісня".

Читайте також: Повідомили, чи справні аварійні джерела живлення у волинських медзакладах

Також Волинська обласна рада подала проєктну заявку на нове будівництво мультифункціонального спортивного комплексу на базі практики спортивно-оздоровчого табору "Гарт" на оз. Світязь. Усі охочі мають змогу відпочити в спортивно-оздоровчому таборі "Гарт" і в осінньо-зимовий період, але можливість такого відпочинку достатньо обмежена у спортивному спрямуванні, тому що всі спортивні майданчики побудовані зараз є відкритими. Реалізація проєкту покликана забезпечити високий рівень проведення всеукраїнських і міжнародних змагань, стати базою практики для студентів-реабілітологів, популяризувати серед молоді сучасні види спорту та здоровий спосіб життя.

Окрім цього, на наступний рік залишається в Шацькому районі перехідний проєкт «Реконструкція загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів в села Піща Шацького району», фінансування якого здійснюватиметься коштом ДФРР.

За подані проєкти члени комісії голосуватимуть із 4 по 8 грудня, тоді й визначать переможця та кому нададуть фінансування.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook