Учора, 2 лютого, на автодорозі, сполученням "Київ-Ковель-Ягодин", неподалік села Кам’януха автомобіль "Volkswagen LT" з’їхав у кювет та перекинувся. Водій та двоє пасажирів транспортного засобу отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували.

Читайте також: На Волині автомобіль збив п'яного пішохода

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині.

Дорожньо-транспортна пригода сталася по 17 годині. За кермом транспортного засобу перебував 21-річний житель Березнівського району сусідньої Рівненської області. Автомобіль з’їхав у кювет, перекинувся й загорівся.

Внаслідок ДТП водій, а також 19-річний і 23-річний пасажири транспортного засобу, жителі Костопільського району Рівненщини, отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували у Маневицьку центральну районну лікарню.

Читайте також: Військовий на службовому авто збив на смерть пішохода

За фактом порушень правил безпеки дорожнього руху, що спричинили тілесні ушкодження, слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн., або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook