Пізно ввечері в селі Скобелка Горохівського району із території місцевої АЗС зловмисник викрав автомобіль ВАЗ 2108, який належить 31-річному жителю району. 

Читайте також: У Луцьку на вулиці Чорновола вночі викрали дві автівки Toyota, − соцмережі

Поліцейські з’ясували, що  напередодні крадіжки, власник автомобіля потрапив на ньому в дорожньо-транспортну пригоду. Несправний після автопригоди транспортний засіб чоловік тимчасово залишив на території місцевої АЗС. Однак, наступного дня по 23 годині його викрали, повідомляє прес-служба поліції Волині.

Співробітники сектору кримінальної поліції у співпраці із групою реагування патрульної поліції та дільничними офіцерами встановили, що крадіжку автомобіля ВАЗ 2108 скоїв 19-річний житель цього ж району. Зловмисник викрав транспортний засіб і продав його за 1 тис. грн.. 

Поліцейські розшукали автомобіль й передали його законному власнику.

Читайте також: На Волині 18-річний хлопець викрав автомобіль

Слідчі Горохівського відділу поліції за фактом крадіжки відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає, зокрема, обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Проводиться досудове розслідування в ході якого будуть встановленні усі обставини правопорушення.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter