20-го листопада відбулася перша сесія Нововолинської міської ради 8-го скликання. Новообраний мер, Борис Карпус, склав присягу і отримав посвідчення міського голови.

Читайте також: ЦВК оприлюднила прізвища майбутніх очільників 8 із 11 наявних на Волині міських рад

На початку сесії голова міської ТВК Віктор Порплиця озвучив результати виборів. На посаду міського голови Нововолинська обрано та зареєстровано Бориса Карпуса. За нього проголосувало 5 292 виборці, що становить – 38,74%, пише Буг.

Отримавши посвідчення, новообраний міський голова склав присягу та звернувся до присутніх. Він подякував дружині, своїм вчителя, керівникам та нардепу Ігорю Гузю за підтримку. А також виборцям, які висловили йому довіру, віддавши свої голоси.

Читайте також: Які партії проходять у Волинську обласну раду (результати виборів)

"Вітаю громаду з історичним моментом, обранням депутатів Нововолинської міської ради 8-го скликання і нового міського голови. Сьогодні починається нова сторінка в житті міста, Грибовицької та Грядівської сільської ради.

Ми націлені на результат. Нам з вами потрібно буде боротися та приймати складні рішення. Потрібно реформувати ЖКГ, закінчити питання з утворенням ОСББ, оптимізувати систему комунального господарства міста, створити нові робочі місця. Залучати інвесторів. "Комфортний Нововолинськ", – це теза, яку будемо пропагувати наступних п’ять років.

Нам потрібно буде виходити з зони комфорту. Впроваджувати реформи. Хтось буде змушений піти з посади, хтось перебудувати свої підходи в управлінні містом. І ми будемо вчитися реагувати на виклики сучасності і робити життя Нововолинська комфортнішим", – зазначив новообраний міський голова.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook