На Волині затримали чоловіка, який під час застілля вбив свого товариша.

Читайте також: На Волині чоловік побив поліцейського під час освідування

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині. 

У понеділок, 11 березня, до Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що за місцем проживання вона виявила тіло чоловіка. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Оперативники спільно із дільничними офіцерами поліції встановили особу 43-річного зловмисника, причетного до скоєння злочину.

Читайте також: Невідомі викрали фермера і намагались вбити його на Херсонщині

Поліцейські з’ясували, що подія трапилась напередодні, у квартирі заявниці. Під час спільного розпиття алкогольних напоїв між чоловіками виникла суперечка внаслідок якої 43-річний зловмисник спричинив тілесні ушкодження потерпілому, котрі призвели до смерті 58-річного чоловіка. До слова, обидва були без постійного місця проживання.

Кривдника затримали в порядку статті 208 КПК України, нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Він раніше мав проблеми із законом та притягувався до кримінальної відповідальності.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.121 ( Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років. Триває слідство.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook