На Волині автомобіль "Opel Vivaro" з’їхав у кювет і перекинувся. Внаслідок аварії загинув один пасажир, двоє госпіталізовані.

Читайте також: ДТП у Луцьку: автомобіль служби таксі врізався у легковик (фото)

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 22 червня близько 18 години поблизу села Новосілки Турійського району. Автомобіль "Opel Vivaro" з’їхав у кювет і перекинувся.

Попередньо поліцейські встановили, що водій транспортного засобу, 34-річний житель Нововолинська, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У дорожньо-транспортній пригоді загинув 43-річний пасажир, 32-річного та 30-річного пасажирів госпіталізували. Усі потерпілі жителі Нововолинська.

Читайте також: На трасі "Доманово-Ковель-Чернівці" − моторошна аварія, "лоб у лоб" зіткнулись фури та загорілись (фото)

Слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті визначає покарання у вигляді, зокрема, позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Поліція Волині застерігає громадян про необхідність неухильного дотримання вимог правил безпеки дорожнього руху.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook