У Нововолинську в ніч на 3 березня між 15-річним хлопцем та учасником АТО, якому близько 40 років, стався конфлікт. Атовець, який постраждав у результаті бійки, у важкому стані без свідомості потрапив реанімаційного відділення Нововолинської центральної міської лікарні.

Читайте також: Волинянин, що зник дорогою до Польщі, знайшовся

Спочатку не було відомо, хто побив чоловіка і як все сталося, повідомляє БУГ.

У коментарі виданню т.в.о.начальника поліції Нововолинського відділення Сергій Галащук розповів, що співробітниками карного розшуку були проведені оперативно-розшукові заходи, оглянуті камери відеоспостереження, що є на вулицях міста, та встановлено особу.

Так, вдалося з’ясувати, що тілесні ушкодження наніс неповнолітній. Він попросив у чоловіка цигарку, проте той відмовив і почав шарпати підлітка. Той, своєю чергою, побив атовця.

Читайте також: "Гарячі" 90-ті повертаються: у Луцьку серед білого дня напали на жінку (відео)

"Чоловік, учасник АТО, посварився зі своєю співмешканкою та йшов від неї. Хлопець попросив закурити, стався конфлікт. Будуть проводитися експертизи, яким чином чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження: внаслідок падіння чи від удару. Також вирішуватиметься питання щодо кваліфікації злочину та притягнення до відповідальності", – зазначив Галащук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook