У суботу, 16 березня, помер Володимир Бондаренко, хірург Шацької районної лікарні. Його життя обірвалося на 68 році.

Читайте також: Померла російська співачка Юлія Началова

Володимир Іванович був одним з найдосвідченіших і найбільш професійних лікарів медичної установи. За майже 40 років роботи у медичному закладі до хірурга зверталися не лише місцеві жителі, а й мешканці різних куточків України і навіть Білорусі, Росії, які приїжджали в Шацьк на відпочинок. Жодного свого пацієнта кваліфікований хірург не залишив без уваги та допомоги, пише Район.Шацьк.

Народився Володимир Бондаренко в селі Ковпаківка, що на Дніпропетровщині. Навчався в Дніпропетровському медичному училищі, потім два роки служив в армії. Після демобілізації вступив до Полтавського медичного інституту на лікувальний факультет.

Читайте також: Засипало живцем: у Польщі на заробітках загинув українець

У 1980 році молодого дипломованого спеціаліста-хірурга направили на Волинь, де рік проходив інтернатуру в Ковельській лікарні, а в 1981-у прийшов на роботу в Шацьку районну лікарню.

Обирався депутатом селищної та районної рад, на сесійних засіданнях піднімав питання не лише медичної галузі, а й озвучував проблеми жителів селища і району. Працював у лікарні навіть після того, як вийшов на заслужений відпочинок.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook