Гірка звістка про непоправну втрату сколихнула колектив Грузятинської школи: на 78-ому році пішла із життя колишня вчителька Гурин Ганна Кузьмівна, яка значну частину свого життя віддала навчанню та вихованню підростаючого покоління. Про це інформують на сторінці закладу загальної середньої освіти села Грузятин у Facebook.

Читайте також: На Волині померла колишня працівниця районної лікарні

"Відійшла у вічність добра і щира людина. У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу її близьких та рідних. Світлий, добрий спомин про Ганну Кузьмівну назавжди залишиться в серцях тих, хто її знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч із нею, кого вона навчала", – зазначають освітяни.

Колишні колеги покійної згадують, що молодою, енергійною вона прийшла у колектив. А сьогодні освітяни згадують її, як мудрого вчителя, який відкривав дітям невичерпну силу знань; класовода, який вчив розпізнавати добро і зло, радив бути співчутливим.

Читайте також: Відійшла у вічність 13-річна лучанка, яка тривалий час боролась з пухлиною головного мозку (фото)

"За роки своєї плідної діяльності Ганна Кузьмівна виховала не одне покоління, розв'язала тисячі життєвих задач і рівнянь. Та раптом списався у руках учительки той шматочок шкільної крейди, без якого себе не уявляла, обірвалася ниточка життя…

Людина живе доти, поки її пам’ятають. Світла пам’ять про Ганну Кузьмівну вічно житиме у наших серцях", – пишуть колеги покійної та висловлюють найщиріші  співчуття з приводу непоправної втрати дітям, онукам, рідним і близьким покійної.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook