Шахрай по телефону жителю Нововолинська запропонував придбати талони на пальне по 18 гривень за літр. Чоловік просить мешканців міста бути обережними.

Читайте також: Фінансова піраміда чи шахрайство: як в Україні процвітає новий бізнес під виглядом ювелірної компанії (відео)

Про це у фейсбук-спільноті "Нововолинськ інфо" повідомив Володимир Петруха, інформує Буг.

У пості Володимир написав, що до нього зателефонував невідомий та представився працівником заправки "ОККО". Шахрай запропонував чоловікові придбати талони на дизельне паливо за ціною – 18 гривень за літр. На сьогоднішній день ціна на дизильне паливо складає 26 гривень 99 копійок за літр.

Аферист попросив чоловіка поїхати на заправку та скинути через термінал 2 000 гривень.

Читайте також: На Волині з фейкової сторінки священника збирають гроші на АТО

Володимир зрозумів, що це шахраї, тому коштів не перераховував. Чоловік застерігає мешканців Нововолинська бути пильними.

"Каже що Віталік з ОККО і пропонує талони на дизпаливо по 18 гривень за літр) Просить приїхати на ОККО, типу він там в кабінеті. А насправді, просить підійти до терміналу та скинути йому 2000 грнивень. Будьте обережні", – йдеться у дописі.

У коментарях до посту Вася Лісков написав: "Мені також дзвонив, тільки казав, що його звати Сергій. Казав, що з Володимира".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook