На Ковельщині будують дорогу Любитів – Колодяжне, загальною протяжністю 3,3 кілометри.

Читайте також: У селі на Волині люди збираються перекривати дорогу через вантажівки з буряками

Про це повідомляється на сторінці Ковельської РДА у Фейсбук.

Варто зазначити, що колись саме тут проходив, так званий "старий шлях", тому це радше не будівництво нової дороги Любитів – Колодяжне, а проведення значних обсягів будівельних робіт по її відновленню.

Аби приступити до грунтово-будівельних робіт, слід було розчистити полотно лісової дороги від кущів, лози та порослі, за що активно взялися мешканці з обох сторін – Любитова і Колодяжного, лісівники, чоловіча частина працівників структурних підрозділів райдержадміністрації та районної ради. Контролює та координує процес діяльності безпосередньо на місці заступник голови райдержадміністрації Аркадій Степанюк.

Читайте також: Волинь у лідерах по освоєнню грошей на дороги

Підтримали ідею щодо відновлення дороги і представники органів місцевого самоврядування Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик та Любитівський сільський голова Віктор Павлов.

Зазначається, що необхідну техніку надало керівництво місцевої залізниці та підприємець Олександр Шайнюк, а фахівцем забезпечила одна з дорожніх організацій. За оптимальною ціною буде закуплено у залізничників щебінь, який у минулому використовували при будівництві колії.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter