Наразі триває пошук неповнолітнього хлопця, який втік з Рожищенського притулку ще у березні.

Читайте також: На Волині розшукують 29-річного грабіжника (фото)

Про це повідомили 16 жовтня під час презентації спільного проекту Національної поліції України та оператора мобільного зв’язку "Київстар" щодо розшуку дітей, який полягає в оперативному інформуванні абонентів за допомогою смс-повідомлення щодо зникнення дитини, пише Інформаційне агенство "Волинські новини".

Заступник начальника головного управління Національної поліції у Волинській області Сергій Козак розповів, що з початку цього року на території області зареєстрована 151 заява про зникнення дітей, а впродовж першої доби пошуку вдалося знайти 141 дитину. Завдяки швидкому реагуванню і спільних дій поліції і громадськості 93% зниклих дітей знаходять впродовж вже першої доби.

Читайте також: На Волині розшукують злочинця (Фото)

Разом з тим, Сергій Козак наголосив на тому, що на Волині досі розшукують неповнолітнього хлопця, який зник ще в березні цього року. "Зараз в нас в області є один неповнолітній хлопчик, який перебуває в розшуку вже тривалий термін. Дитина залишила Рожищенський притулок і ми його до цих пір шукаємо", – розповів заступник начальника головного управління Національної поліції у Волинській області.

Під час прес-конференції наголосили на важливості плідної співпраці як правоохоронців, так і пересічних громадян, які можуть вчасно зреагувати та допомогти у пошуку зниклих дітей.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter