За минулу добу до поліції звернулося троє волинян із заявами про шахрайство.

Читайте також: "Гарні умови роботи": шахраї продовжують видурювати гроші у волинян

Про це повідомляють у прес-службі ГУНП у Волинській області.

До поліції звернувся 33-річний ковельчанин із заявою про те, що напередодні невідомий йому зловмисник під приводом продажу мопеда через сайт оголошень в Інтернеті заволодів його грошима.

Кошти чоловік перераховував на вказаний шахраями рахунок. Загальна сума збитків становить 5,5 тис. грн..

Читайте також: У Луцьку затримали чоловіка, котрий шахрайським способом заволодів чужим мобільним (фото)

До Луцького відділу поліції звернулася 43-річна жителька обласного центру та повідомила, що вранці їй на мобільний телефон подзвонив чоловік, назвавшись працівником служби безпеки банку та під приводом розблокування карткового рахунку, заволодів грошима заявниці в сумі 4 тис. грн..  

Також потерпіла від шахрайства й 21-річна жителька Ківерцівського району. Вона повідомила поліцію, що вчора ввечері по проспекту Соборності в Луцьку невідома особа під приводом здійснення телефонного дзвінка, незаконно заволоділа її мобільним телефоном. Сума збитку 5 тис. грн.

Читайте також: У пошуках легкої наживи: на Волині працюють "липові" роботодавці

За цими фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  ст.190 Кримінального кодексу України. Поліцейські здійснюють усі необхідні заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння злочинів і притягнення їх до відповідальності.  

Поліція вкотре застерігає громадян про можливі види шахрайств і закликає бути обачними та берегти своє майно і  гроші від злочинних посягань.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook