На Волині оголосили конкурс на посаду керівника освітнього закладу. Про це йдеться на сайті Волинської обласної ради.

Читайте також: На Волині оголошено конкурс на посаду керівника найбільшого лікарняного закладу області

У Нововолинський науковий ліцей-інтернат Волинської обласної ради оголошено конкурс на заміщення вакантної посади директора.

Зазначають, що посадовий оклад встановлюється відповідно до штатного розпису (згідно з вимовами чинного законодавства щодо впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ).

Зокрема, в оголошенні йдеться, що посаду керівника закладу загальної середньої освіти може обіймати особа, яка є громадянином України, має вищу освіту ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Документи на конкурс кандидати подають особисто особі, яка уповноважена приймати документи для участі у конкурсі, у визначений в оголошенні строк, що становить 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.

Читайте також: Кабмін здійснив низку нових кадрових призначень

Подача документів здійснюється з 06 листопада по 05 грудня 2019 року щоденно у будні дні: з понеділка по четвер – з 09.00 год. до 18.00 год., п`ятниця – з 09.00 год. до 16.45 год. за адресою: Волинська область, м. Луцьк, Київський майдан, 9, ІІІ поверх, каб. 323 (у загальний відділ виконавчого апарату Волинської обласної ради). Уповноважена особа, яка приймає документи за описом – Федорович Лариса Іванівна.

10 грудня профільне управління Волинської обласної державної адміністрації, на вимогу конкурсантів, організовує та забезпечує ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook