У Нововолинську вже понад 9 місяців бореться за життя 5-річна Олеся Булах, для порятунку від раку крові їй потрібна грошова допомога.

Читайте також: Жорстоко побитий волинянин, помер у лікарні, не прийшовши до тями

Про це повідомляє БУГ.

Дівчинка перебуває на стаціонарному лікуванні у відділенні онкогематології обласної дитячої лікарні.

Дівчинка проходить останній курс хіміотерапії та за прогнозами лікарів наступив стан ремісії. Попереду – період реабілітації та курси хімії вдома.

Хворіє 5-річна Олеся із серпня 2017 року, весь цей час вона перебуває в лікарні. Діагноз – гострий лімфобластний лейкоз (рак крові). Коли родина звернулася до лікарів, то у крові дівчинки зовсім не було еритроцитів, гемоглобін – 20%, а кров на 98% була уражена злоякісними клітинами.

Щомісяця на лікування Олесі йдуть чималі кошти. Готуючись до третього сеансу хімії, вона перехворіла тяжкою формою запалення легень, була в реанімації.

Читайте також: Маленькій дівчинці з Волині потрібна допомога у боротьбі із рідкісною хворобою

Та зараз дівчинка проходить третій блок хіміотерапії. Лікарі прогнозують, що кров дитини очиститься, так як останні показники показали позитивний результат. Після цього на Олесю чекає період реабілітації та лікування вдома сухою хімією (в таблетках).

Допомогу на лікування можна перерахувати на картку ПриватБанку 5168 7573 2101 6984. 

Варто зазначити, що  28-го травня о 19:30 на Майдані Незалежності у Нововолинську відбудеться благодійний концерт на підтримку Олесі Булах.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter