Жінку, яку знайшли мертвою через 20 днів пошуків на березі річки Турія в селі Хотешів Камінь-Каширського району Волині, відмовився відспівувати місцевий священник, бо нібито "нечистий повів її на загибель".

Читайте також: На Волині школярка повісилась через нерозділене кохання

Про це пише "Волинська правда".

77-річна жителька с. Хотешів Камінь-Каширського району зникла ще 29 вересня. Попоравшись по господарству, жінка пішла ввечері по коня на пасовисько. Рідні забили на сполох, коли так і не дочекалися її повернення, почали пошукові заходи та звернулися в поліцію.

Правоохоронці спільно з місцевими жителями постійно проводили обстеження прилеглої до будинку зниклої території, шукали також за допомогою квадрокоптера.

Через кілька тижнів, 19-го жовтня, місцеві жителі знайшли на березі річки Турія в с. Хотешів труп зниклої жінки й повідомили про це правоохоронцям.

"На тілі покійної та на місці її виявлення відсутні будь-які ознаки насильницької смерті. Труп направлено на судово-медичну експертизу, результатів якої ще немає. Тож точна причина смерті ще встановлюється", – повідомила Надія Шумік, інспектор сектору моніторингу Камінь-Каширського відділу поліції.

Читайте також: На Волині батюшка-педофіл "під мухою" викрав 10-річну дівчинку, побив та згвалтував

Як розповіли рідні, 77-річна пенсіонерка мала проблеми із зором. Тож, ймовірно, присмерком заблукала й не могла знайти дорогу назад. На її тілі травм чи ознак насильницької смерті, кажуть, справді не помітили.

Однак, за словами хотешівців, покійницю відмовився відспівувати місцевий священник, бо нібито "нечистий повів жінку на загибель". Рідні підтверджують, що поховав пенсіонерку інший представник духівництва, але непорозуміння з місцевим отцем владнали.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook