3 березня працівники підрозділів управління ДСНС України у Волинській області здійснили 2 виїзди для проведення аварійно-рятувальних робіт, пов’язаних з відкачуванням талої води з підтоплених прибудинкових територій та присадибних ділянок, – у Рожищенському та Старовижівському районах.

Читайте також: У селищі на Волині затопило житлові будинки (фото)

У селі Вишеньки Рожищенського району  рятувальники відкачали талу воду з трьох підтоплених домогосподарств на вулицях Зарічній та Селянській. А в селі Нова Вижва Старовижівського району працівники ДСНС відпомпували воду з присадибної ділянки на провулку Луговому.

До проведення аварівйно-рятувальних робіт залучено 2 одиниці техніки, працювали 9 рятувальників. Загальний об’єм від помпованої за добу талої води становить 420 м3.

Цього року рятувальники уперше провели роботи з відкачування води з прибудинкових територій 27 лютого, коли добова температура зросла й розпочалося сніготанення.

Читайте також: На Волині рятувальники відкачують талу воду з присадибних ділянок (фото)

Загалом за період 27 лютого – 3 березня рятувальники відкачали понад 1700 кубометрів з окремих приватних домоволодінь, розташованих на низинній місцевості у Камінь-Каширському, Маневицькому, Любешівському, Любомльському, Рожищенському й Турійському районах.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook