На коронавірус захворів водій "швидкої" з Нововолинська, 72-річний батько якого теж був заражений і декілька днів тому помер у Волинській обласній інфекційній лікарні. Також коронавірус виявили в ще одного водія зі Старовижівського району, який тісно контактував з померлим від коронавірусу колегою.

Читайте також: У Луцьку збільшилася кількість випадків захворюваності на COVID-19

Про це повідомив директор КП "Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Володимир Шмаль, пише ІА "Волинські новини".

Він зазначив, що водія з Нововолинська госпіталізували в п’ятницю, а 13 квітня перевезли у Волинську обласну клінічну лікарню через легеневу недостатність, яка почала розвиватись. Батько хворого був також заражений коронавірусом, він помер у Волинській обласній інфекційній лікарні 11 квітня.

Також позитивний результат показав тест ще одного водія швидкої зі Старовижівського району та його матері. Відомо, що чоловік тісно спілкувався зі своїм колегою – теж водієм швидкої, який помер 3 квітня, адже разом вони ремонтували автомобіль.

Читайте також: У селі поблизу Луцька молодий хлопець помер від коронавірусу

"13 квітня нашими бригадами в Боголюби доставили трьох хворих. Для перевезення задіяли бригади з Луцька, Володимир-Волинська і Нововолинська. Один пацієнт був у тяжкому стані і перебував на штучній вентиляції легенів", – зазначив Володимир Шмаль.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook