На Волині у селі Тойкута Ковельського району під час дискотеки побили сільського голову. Кривдник посадовця мав претензії до його діяльності на посаді сільського голови. Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області, пише Волинь24.

Читайте також: На Волині п'яна жінка побила патрульну

Так, 18 червня минулого року п’яний волинянин під час конфлікту в будинку культури в селі Тойкута Ковелського району двічі вдарив потерпілого по голові, завдавши йому тілесних ушкоджень.

Проте обвинувачений лише частково визнав свою вину. Він розповів, що на Трійцю вночі прийшов відпочити у клуб, де потерпілий сільський голова проводив дискотеку, там же святкували день народження. Почувши в коридорі розмову потерпілого з іншою особою про благоустрій села, чоловік підійшов, привітався та зробив потерпілому зауваження щодо його діяльності, як сільського голови. Натомість той дорікнув йому його поведінкою, і між ними розпочався конфлікт. Обвинувачений також стверджував, що бійку розпочав саме сільський голова, тож він наніс йому кілька ударів в голову захищаючись, вони обоє впали на підлогу.

Обвинувачений відкинув те, що намагався продовжити конфлікт після того, як їх розборонили. Втім, свідки стверджували зовсім протилежне, їхні слова повністю довели вину чоловіка.

Читайте також: Невідомі побили охоронця та намагались пограбувати готель "Україна" в Луцьку

Потерпілий розповів, що у будинку культури він слідкував за порядком. Однак там у нього виникла суперечка з обвинуваченим, який його вдарив. Зі слів сільського голови, він намагався відповісти, однак під час обопільної боротьби вони попадали на землю. Потім їх розборонили, і він викликав поліцію. Проте на цьому хуліган не зупинився та намагався продовжити виясняти стосунки, увірвавшись в гримерну кімнату через вікно. Він наполягав на суворому покаранні для свого кривдника, оскільки навіть якщо в селян є претензії до його діяльності, як сільського голови, то, стверджує посадовець, вони мають висловлюватися цивілізовано.

В підсумку, за побиття сільського голови дебоширу призначили покарання у виді 150 годин громадських робіт.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook