Епідеміологічна ситуація в області залишається складною.

Читайте також: Волинь очікує на прибуття вакцини від коронавірусу

Про це під час брифінгу, 18 лютого, повідомила Головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко.

Найбільша кількість захворілих виявляється у містах Луцьку і Нововолинську, та у Ківерцівському, Луцькому, Шацькому та Любешівському районах.

"Відновлення навчального процесу в школах призвело до збільшення кількості хворих у закладах освіти. На даний час хворіє 53 учні та 69 працівників шкіл із 64 освітніх закладів. Найбільше випадків фіксують у містах Луцьку, Нововолинську, Ківерцівському, Любешівському, Володимир-Волинському та Луцькому районах. 

За останню добу зареєстрували шість випадків інфікування COVID-19 серед учнів та один випадок серед персоналу шкіл. Це в Рожищенському районі, містах Луцьку, Нововолинську", – зазначина Наталія Янко.

Читайте також: Коронавірус на Волині: стало відомо, скільки інфікованих осіб підключені до апаратів штучної вентиляції легень

З початку навчального року в області на коронавірус захворіли понад 500 учнів та 1300 осіб із персоналу освітніх закладів.

На сьогодні зафіксовано шість спалахів у закладах освіти: у школах Ківерців, Луцьку, Цумані – 3, та у дошкільних закладах Цумані, Горохова та Луцька – 3.

Наразі, на самоізоляції перебувають понад 2600 учнів та більш як 75 осіб персоналу навчальних закладів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook