Спорудили його буквально за півроку. Вартість робіт склала 5,5 мільйона гривень. Зокрема, 4 мільйони – це кошти фонду Ігоря Палиці "Тільки разом", 1 млн. для цієї справи було виділено з районного бюджету, ще півмільйона – з бюджету міської ради.

Читайте також: У районному центрі на Волині відкрили сучасний спортивний майданчик

Про це повідомляє Кордон.

Основну частину нового об’єкта становить поле для міні-футболу розміром 43х63 метри. Воно, до речі, є найбільшим на Волині для такого виду спорту. Також до послуг любителів спорту бігові доріжки: стометрівки, колові (250 м), яма для стрибків у довжину, тренажери, універсальний майданчик, на якому можна грати у волейбол, баскетбол, бадмінтон.

Перерізати символічну стрічку і розділити радісну подію з численними жителями міста і району, які зібралися на відкриття, у неділю, 30 вересня, прибули: народний депутат Ігор Гузь, голова обласної організації політичної партії "УКРОП" В’ячеслав Рубльов, міський голова Роман Ющук. Церемонію освячення спортивної споруди провів благочинний Любомльської округи, настоятель храму Пресвятої Богородиці отець Василій Мельничук.

"Такі ініціативи – дуже добра справа, адже вести здоровий спосіб життя – це нормально, це те, що необхідно українській молоді, зрештою, це модно і так повинно бути. – зазначив Ігор Гузь. – Глибоко переконаний що новий комплекс працюватиме на кожного жителя міста, громади, району".

Читайте також: У селі на Волині відбувся фестиваль з нагоди першої писемної згадки

"Приємно відкривати спортивний об’єкт, на якому займатимуться діти, які прославлятимуть і Любомльщину, і Волинь й Україну. – ділиться враження В’ячеслав Рубльов, який також передав усім вітання від засновника фонду "Тільки разом" Ігоря Палиці. – Але ми також повинні пам’ятати, завдяки кому ми можемо проводити так свята – це наші герої, які боронять незалежність держави на Сході. Тільки разом ми можемо перемогти. Тож крокуймо впевнено, вірмо у перемогу!"

За традицією, не обійшлося без нагород. Зокрема, подяк Ігор Гузь відзначив подяками тренера-викладача секції боксу Любомльської ДЮСШ Юрія Бєлих і лікаря-ортопеда ТМО Любомльського і Шацького районів Миколу Абрамчука, який є віце-чемпіоном світу з футболу серед медичних працівників і своїми прикладом пропагує здоровий спосіб життя.

Читайте також: У Луцьку відкрили новий стадіон для занять спортом

Подяк міської ради були удостоєні голова облради, засновник фонду "Тільки разом" Ігор Палиця, представник генпідрядника, голова обласної федерації легкої атлетики Володимир Рудюк, керівник ПП "Профтехмотнаж" Валерій Теребуха. Групу спортсменів та активістів району було відзначено подарунками від фонду "Тільки разом".

Після урочистої частини символічний перший удар по м’ячі зробив нардеп Ігор Гузь. По тому відбулися показові виступи юних спортсменів: футболістів, баскетболістів, дзюдоїстів, боксерів. Також були виступи команди черлідерів і любителів брейк-дансу.

Своїм творчим доробком з глядачами поділилися аматори сцени. Пізніше програму продовжили карооке, веселі старти, а завершилося свято дискотекою від DJ Progressive.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter