Уніч на понеділок, 13 травня, на автодорозі в селі Старий Чорторийськ Маневицького району виявили з явними ознаками тілесних ушкоджень внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 32-річного місцевого жителя. На місце події одразу ж виїхали група реагування патрульної поліції місцевого відділу поліції та слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції в області.

Читайте також: У селі на Волині п'яний водій збив двох маленьких дівчаток

Попередньо, поліцейські встановили, що наїзд на пішохода на автомобілі "Audi 80" здійснив 25-річний його односелець і залишив місце ДТП, інформує офіційний сайт Національної поліції.

Правоохоронці вилучили транспортний засіб та помістили його на арештмайданчик місцевого відділу поліції.

Читайте також: На Волині у жахливій аварії загинула жінка, 2-річну дівчинку госпіталізували

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, слідчі Головного управління Національної поліції в області розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті визначає покарання у вигляді, зокрема, позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Проводяться досудові розслідування, в ході яких будуть встановленні всі обставини ДТП.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook