Житель села Здомишель пропонував кошти поліцейським, аби уникнути відповідальності за порушення ПДР.

Читайте також: На Волині затримали двох водіїв, котрі значно перевищили швидкість (фото)

Про це повідомляє Ковельське районне управління поліції ГУНП у Волинській області.

3 травня, під час патрулювання у селі Здомишель, працівники сектору реагування патрульної поліції відділення поліції №2 (с. Ратне) виявили водія скутера Honda, який керував транспортним засобом з порушенням ПДР.

Аби уникнути відповідальності, керманич залишив у машині службового автомобіля кошти. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка зафіксувала факт дачі неправомірної вигоди 46-річним місцевим жителем.

Читайте також: Перевищив норму в 25 разів: водій Mercedes їздив Луцьком після святкувань

Відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Окрім того, на водія мототранспорту складено адмінматеріали за частиною 5 статті 121 (Порушення правил користування мотошоломом), частиною 6 статті 121 (Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в установленому порядку), частиною 2 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки) та частиною 1 статті 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння ) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook