У місті на Волині трапилась пожежа у приватному будинку.

Читайте також: У місті на Волині трапилась пожежа в будинку та у двох квартирах (фото)

Про це пише Район.Любомль.

У ніч із суботи на неділю, 10 лютого, до Служби порятунку "101" о 00:01 надійшло повідомлення про займання двоповерхового житлового будинку на вул. Княжна у Любомлі. А в суботу, 9 лютого, о 22:08 вогнеборцям повідомили, що в Рогових Смолярах горить хлів. На ліквідацію пожежі туди виїхали рятувальні підрозділи ДПРП-24 с. Старовойтове та МПО Гуща.

"Завдяки злагодженій роботі вогнеборців, 1-го і 2-го ходу 10 ДПРЧ м. Любомль, підрозділів МПО Штунь і Головне, а також бригади 11 ДПРЧ смт Шацьк, о 23:45 вдалося локалізувати пожежу. Тому шацькі рятувальники та МПО Головне поїхали на займання двоповерхового будинку. Їм на допомогу прибули МПО Полапи, а після ліквідації пожежі в Рогових Смолярах, ще й – рятувальний підрозділ ДПРП-24 с. Старовойтове", – про це повідомив головний інспектор Любомльського РВ УДСНС у Волинській області, капітан служби цивільного захисту Микола Лябук.

За словами головного інспектора, на жаль, двоповерховий будинок, розміром 10 на 15 метрів квадратних, практично повністю згорів. Вдалося врятувати господарчі споруди і літню кухню.

"Ймовірною причиною займання стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі – загорілася сажа", – прокоментував інцидент Микола Лябук.

Читайте також: Волинянин, який зміг вибратись з палаючого будинку, помер у реанімації

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook