До поліції надійшла заява від 48-річного жителя райцентру Камінь-Каширський. Чоловік повідомив, що з його гаража викрали автомобіль ВАЗ 21063. Сума завданих матеріальних збитків становить 25 тис. грн.

Читайте також: У Луцьку під колеса автомобіля потрапила дитина (фото)

Про це інформує прес-служба поліції Волині.

Співробітники сектору реагування патрульної поліції оперативно затримали викрадений автомобіль. З

а кермом транспортного засобу перебував 16-річний місцевий житель. Хлопець керував легковиком у стані алкогольного сп’яніння. Транспортний засіб вилучили.

На водія склали адміністративний протокол за ст. 130 (керування транспортним засобом особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене з проникненням у приміщення. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Читайте також: У Луцьку мікроавтобус протаранив "Mercedes-Benz G-Class" (фото)

Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої. Досудове розслідування триває.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook