За минулу добу до органів поліції у Волинській області надійшло 17 повідомлень про скоєння ДТП, чотири з яких – із потерпілими. За усіма фактами автопригод, у яких травмувалися люди, слідчі розпочали кримінальні провадження.

Читайте також: Водію, який збив на смерть жінку у Луцьку, залишили "права"

Зокрема, в Ковелі на перехресті вулиць Варшавська-Володимирська під колеса автомобіля "Chrysler" потрапив 65-річний велосипедист. Пенсіонер отримав тілесні ушкодження, повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

У райцентрі Камінь-Каширський внаслідок ДТП травмувався 36-річний мотоцикліст, а в обласному центрі Волині в результаті двох ДТП постраждало двоє жінок. Одну потерпілу, 57-річну лучанку, госпіталізували.

За усіма фактами автопригод слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

З 8 жовтня поліція використовує на дорогах прилади вимірювання швидкості "TruCam". Спеціальні пристрої поліцейські застосовують в місцях концентрації ДТП, на аварійно-небезпечних ділянках доріг міжнародного та національного значення.

Читайте також: Поблизу Луцька зіткнулися дві "іномарки" (фото)

Поліція Волині звертається до водіїв та пішоходів: пам’ятайте, порушення правил безпеки дорожнього руху тягне за собою адміністративну та кримінальну відповідальність, недотримуючись цих правил, ви наражаєте на небезпеку себе та оточуючих.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter