У ході обшуків у нелегальних гральних закладах виявлено та вилучено обладнання на суму понад 3 млн грн.

Читайте також: У Луцьку викрили декілька нелегальних залів для гри у покер та інтерактивних клубів (фото)

За процесуального керівництва прокуратури Волинської області Слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області та Управлінням стратегічних розслідувань в області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України за останню добу припинено діяльність двох нелегальних покер-клубів та викрито мережу гральних закладів, де в порушення Закону України "Про заборону грального бізнесу в Україні" надавались послуги у сфері грального бізнесу під виглядом інтерактивних клубів та шляхом доступу через мережу "Інтернет" до віртуальних казино з метою отримання прибутку з обов’язковою умовою сплати гравцем грошових коштів. Про це повідомляє прокуратура Волині.

Щодо чотирьох гравців, які перебували в гральних закладах, складено адміністративні протоколи за ознаками вчинення правопорушення, передбаченого ст. 181 Кодексу України про адміністративні правопорушення (участь в організованих азартних іграх).

У межах порушеного кримінального провадження про незаконне заняття гральним бізнесом у ході обшуків у нелегальних гральних закладах виявлено та вилучено обладнання, за допомогою якого клієнтам надавались послуги доступу до азартних ігор, на суму понад 3 млн грн.

Читайте також: "Всі гральні заклади припиняють функціонування до 16:00", − Аваков

Внесено клопотання про арешт вилученого майна.

Робота із викриття та припинення діяльності в області незаконних гральних закладів триває.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook