У вересні минулого року поблизу урочища "Бучанська дача" на Любешівщині браконьєри вбили та розчленували самку і самця лося. Тих, хто застрелив тварин, затримала на місці та передала поліції лісова охорона.

 Читайте також: На Волині закохана пара знайшла мертву жінку

Згодом у цій справі відкрили "кримінал", але досудове слідство досі триває. За 10 місяців у цій справі жодній людині не повідомили про підозру. 

Про це у відповіді на запит Інформаційного агентства ВолиньPost повідомили у слідчому управлінні ГУНП у Волинській області. 

Повідомляють, що кримінальне провадження розслідує слідче відділення Камінь-Каширського відділу поліції ГУНП у Волинській області. Наразі ж, кажуть, тривають дії, спрямовані на встановлення обставин правопорушення та осіб, які його вчинили. 

Читайте також: На Волині скоро розпочнеться сезон полювання

У вказаному провадженні досі жодній особі про підозру не повідомлено. 

17 вересня минулого року під час вечірнього патрулювання лісових масивів мисливствознавець "Любешівського лісомисливського господарства" та працівники мобільної рейдової групи почули постріли з мисливської рушниці поблизу урочища "Бучанська дача". Виїхали на місце події.

Близько 21 години затримали два автомобілі – Nissan (з волинськими номерними знаками) та Volkswagen – із литовською реєстрацією.

В результаті огляду автівок виявили 15 мішків з м’ясом. Також там була голова вбитого лося.

Читайте також: На Волині з санаторію зникла 16-річна одеситка з двома подругами

Лісова охорона затримала 4 чоловіків. На місце терміново викликали поліцію.

Близько 1-ї години ночі разом із речовими доказами браконьєрів доставили в райвідділ поліції.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter