У понеділок, 11 березня, у Нововолинську затримали чоловіка, який систематично скоював крадіжки на кладовищі.

Читайте також: Був голодний: волинянин вкрав 35 грн на їжу і отримав 4 роки в’язниці

Правоохоронці спіймали злодія з металевими рейками, які той викопав на могилі та ніс на скупку, що працює за озером, пише Буг.

Керівник Нововолинського відділу поліції Сергій Галащук повідомив про подробиці затримання.

"Три дні тому була заява від мешканки Нововолинська, що з могили викрали рейки. Їх було вилучено на місцевій скупці металобрухту та встановили ймовірних злодіїв.

Сьогодні, 11-го березня, надійшла оперативна інформація, що на кладовищі орудують крадії", – повідомив Галащук.

Слідчо-оперативна група разом із керівником поліції затримала чоловіка. Він постійно обкрадав людей на кладовищі. Коли люди прибирали могили і лишали сумки на лавці, поки виносили сміття, зникали сумки, телефони та гаманці.

Читайте також: На Волині виявили крадія сумки

"На дану особу є кримінальне провадження за крадіжку телефону в бабусі, яка прибирала на кладовищі. До цього часу не арештований. Перший раз випустили, ми потім шукали, не могли знайти, чоловік без постійного місця проживання.

Сподіваюся цього разу прокуратура та суд підійде з розумінням і його візьмуть під варту. А то ми зловимо, а суд їх випускає. Так і полюємо від злочину до злочину", – зауважив Галащук.

Рейки, які викрали цього разу, були з могил на старому кладовищі та за Низкиницьким монастирем. Їх викопали з-під пам’ятника та зарили землю назад.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook