У вівторок, 19 березня, у районному центр Турійську на гарячому затримали продавця наркотиків. Ним виявився місцевий житель.

Читайте також: У Луцьку чоловік під "спайсом" кликав на допомогу

Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

"Правопорушника затримали співробітники Турійського відділення поліції спільно із оперативниками управління протидії наркозлочинності ГУНП у Волинській області за участі роти поліції особливого призначення. Процесуальне керівництво в кримінальному провадженні здійснює  Володимир-Волинський відділ місцевої прокуратури. Поліцейські під час проведення санкціонованого обшуку вилучили у фігуранта, кошти виручені від незаконної діяльності", – розповів керівник Турійського відділення поліції Анатолій Дружук.

Читайте також: На зупинці у Луцьку чоловік торгував наркотиками

За цим фактом слідчі проводять досудове розслідування за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).  Зловмисник перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

 

 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook