Поліцейські розшукали та затримали підозрюваного у вбивстві 40-річного волинянина, який переховувався понад три роки.

Читайте також: Зниклого напередодні 12-річного хлопчика знайшли оголеним та жорстоко вбитим у лігві злочинця

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Також у поліції розповіли про деталі злочину. Трагедія трапилась у квітні 2017 року на території одного з підприємств райцентру Любомль. До поліції надійшло повідомлення, що на території складів, на вулиці Будівельників, відбувається бійка зі стріляниною. Внаслідок інциденту загинув 40-річний житель району, ще двоє – отримали поранення.

Оперативники встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 35-річний житель Любомльського району. Під час конфлікту зловмисник впритул вистрілив з травматичної зброї у постраждалого. Від отриманих поранень волинянин помер. Правопорушник з місця пригоди втік.



Йому заочно слідчі повідомили про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 2 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою. З 4 квітня 2017 року він переховувався від органів досудового розслідування і розшукувався співробітниками поліції та Інтерполу.

Читайте також: Волинянин під час застілля намагався зарізати чоловіка

"Сьогодні, 21 травня, співробітники управління карного розшуку області у результаті проведених оперативно-розшукових заходів встановили місцеперебування та затримали підозрюваного в одному із сіл Любомльського району. Його доставили в слідче управління для проведення слідчих дій та затримання у встановленому законом порядку", – повідомив заступник начальника ГУНП у Волинській області Михайло Сорока.


Нагадаємо, вбивцю затримали сьогодні, 21 травня. Він перебував у розшуку ще з квітня 2017 року.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook